مشخصات فيزيكو شيميائي گلوتن Physico Chemical specification of vital gluten(707) | ||||
---|---|---|---|---|
استاندارد4297 Standard 4297, 1rd revision |
واحد units |
نتایج ازمون Test results |
شرح آزمون Criterion |
no |
پودر کرم زرد رنگ و عاری از بو Odor Less- Pale Yellow |
پودر کرم زرد رنگ Pale Yellow Powder |
وضع ظاهری Appearance |
1 |
|
5/8-6/4 6.40-5.80 |
6.20 |
پ.هاش PH |
2 |
|
حداکثر ۱۰ 10.00 Max |
gr/100 |
4.50 |
رطویت humidity |
3 |
حداقل 130(شکل پذیری بعداز30´) 130.00 Min |
gr/100 |
4.50 |
جذب اب Water Absorption |
4 |
حداقل ۸۰ Min 80.00 |
gr/100 | 80.00 |
(6.25)پروتیین ماده خشک Protein (6.25) (Dry Matter)
|
5 |
2 حداکثر 2.00Max |
gr/100 | 1.05 |
خاکستر کل(ماده خشک) Ash(Dry Matter) |
6 |
حداقل
%95 زيرالك μ 250 Min %95 below 250 µ sieve حداكثر %25بالاي الك μ 180 Max %25 above 180 µ sieve |
gr/100 |
↑180µ=24.95 |
دانه یندی Granulation |
7 |
صنایع غذایی (ماکارونی-سوسیس و کالباس-همبرگر- نان وخوراک آبزیان) Food processing industries (macaroni-bread-hamburger-aquatics feed- sausage& salami ,bologna) |
FOOD PROCESSING Industries |
End use |
8 |
|
کیسه های ۲۵کیلوگرمی پلی اتیلن Polyethylene 25 Kg |
کیسه های ۲۵ کیلوگرمی پلی اتیلنی Polyethylene 25 Kg |
Packing |
9 |