در حال بارگزاری...

گلوکز مایع

گلوکز مایع

گلوکز مایع یا شربت گلوکز شربتي است که از هيدروليز نشاسته تهيه ميشود. بسته به روش مورد استفاده براي هيدروليز نشاسته و ميزان اجازۀ انجام واکنش هيدروليز، درجات مختلفي از شربت گلوکز توليد ميشود که ويژگيها و کاربردهاي متفاوتي دارند.

کاربــــرد

شربتهای گلوکز بر اساس معادل دکستروز (DE) دستهبندي ميشوند. هرچه فرآيند هيدروليز بيشتر پيشرود، قندهاي احياکنندۀ بيشتري توليد ميشود و DE بالاتر ميرود. شربت گلوکز حاوي بيش از 90٪ گلوکز در تخمير صنعتي استفاده ميشود، اما شربتهاي مورد استفاده در صنعت شيريني و شکلات بسته به درجۀ هیدرولیز حاوي مقادير مختلفي از گلوکز، مالتوز و اليگوساکاريدهاي بالاتر است و معمولاً ميتواند حاوي 10٪ تا 43٪ گلوکز باشد.

از شربت گلوکز براي شيرينکردن، نرمکردن بافت و حجمدادن به موادغذايي مانند شيريني و شکلات، آدامس، حلوا شکري، مربا، سس، نوشيدنيها، دسرها، غذاي نوزادان، فرآوردههاي نان و همچنين براي رژيم غذايي و دارويي خوراکي استفاده ميشود.

 

بسته بندی:

  • گالن پلی اتیلن 50 کیلوگرمی
  • تانکر 25 تنی (استنلس فود گرید)

 

 

  • دسته بندی: محصولات
  • تاریخ: ۲۱ تیر ۱۴۰۳
  • اشتراک گذاری: